perjantai 21. heinäkuuta 2017

Tokoja

Maanantain tokotreeneistä odotin katastrofi-treenejä, koska takana oli kolmen viikon tauko halli-treeneistä. Mutta eipäs ollutkaan katastrofi. Kaislan mielentila oli melko hyvä. Tehtiin siirtymiä ja jättöjä. Pysyi todella hyvin. Lisäksi tehtiin ruutua kosketuslätkällä. Olin oikein iloinen treenien jälkeen, kerrankin!

Tiistaina ja keskiviikkona käytiin Lauran kanssa treenaamassa. Kiitos jälleen Laura! Tiistaina treenattiin Prisman kentällä ja keskiviikkona Kivisalmen kentällä. Kaislan kanssa tehtiin samoja asioita, eli siirtymiä ja jättöjä sekä ruutua molempina päivinä. Kaisla oli ihan ok. Olen onnistuneesti vältellyt sateessa treenaamista, mutta nyt keskiviikkona Kaislan tehdessä treeniä alkoi sataa aika kovaa! Hyvä treenin kannalta. Kaislalle tuli vaikeuksia olla paikoillaan. Mutta hyvä, että vihdoin treenattiin sateessa. Lauralla oli keskiviikkona hyppy mukana, niin pystyttiin tekemään jättöjä myös hypylle, niissä Kaisla pysyi paikoillaan!

Nyt sitten seuraava vaihde olisi luoksetulo  ja hypyn takaa luoksetulo. Nythän tosiaan Kaisla on vain ollut paikoillaan ja aina palkka on tullut lähtöpisteeseen. Mutta eihän se auta, kuin pikku hiljaa edetä liikkeissä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti