torstai 3. maaliskuuta 2016

Tokot alkoivat! Jippii!

Olimme tiistaina Kaislan kanssa ensimmäistä kertaa ohjatuissa tokotreeneissä. Jatkossa meillä on siiis tiistaisin toko-treenit. Ihan huippua, että pääsee valvovan silmän alle treenaamaan säännöllisesti. Eli Etelä-Karjalan koiraurheiluhallin toiminta pyörähti käyntiin tällä viikolla. Kaislan kanssa jatkettiin siitä mihin Oilin treeneissä jäätiin. Tehtiin omalla vuorolla perusasennossa luopumista. Sen jälkeen muutama luoksetulo lyhyellä matkalla. Kaisla otti jonkin verran häiriötä. Mielentila oli sata kertaa parempi kuin Oilin treeneissä. Palloon purkaminen selvästi auttaa. Luoksetulossa tuli vinoon, ja sitten jäin odottamaan, että tarjoaa oikeaa kohtaa. Onneksi Kati muistutti, että eihän Kaisla saanut tarjota! Hitto! Mutta joo tosi hyvin lähti mielentilan osalta treenit käyntiin. Olin tosi tyytyväinen mielentilaan. Toki ei tehty kuin ihan tokon alkeita alkeita, mutta nyt on todellakin tärkeää saada mielentila oikeaksi.

Sunnuntaina kävin tekemässä hyppytekniikka -treenin. Tehtiin set point -treeni ja etäisyyden arviointia. Temi mielestäni ihan ok. Sen jälkeen keppejä. Tosi hyvin. Lopuksi pari puomin alastulon vahvistamista ja pari kokonaista puomia.

Maanantaina oli Kiitorekun viikottaiset agit. Ne meni myös mielentilaltaan melko hyvin. Aiheena oli muun muassa irrottaminen puomi-putki erottellussa. Kaislalle on tehty niin vähän puomia, että ei ollut mitään ongelmaa saada Kaislaa irtoamaan putkeen. Putkelle takaaleikkaus ei käännä Kaislaa. Sitä pitää myöhemmin kokeilla. Paikalla olo ok, kun takapalkkana oli lelu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti