keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Tokoa, tokoa, agia, agia ja ulkoilua

Viime viikon maanantaina Kiitorekulla ryhmäagitreenit. Tehtiin kahta ensimmäistä hyppyä. Kaislalle on vaikea tehdä hyppy, jos olen merkannut sen, ja lähden sen jälkeen liikkeelle. Sitä sitten treenattiin. Toisella jaksolla tehtiin puomia. Kaisla teki puomin ensimmäistä kertaa vieraassa paikassa. Selvästi puomi jännitti Kaislaa, mutta saatiin tehtyä muutama toisto, joissa Kaisla ei enää ollut niin kauhuissaan.

Tiistain toko-treeneissä jatkettiin keskittymistä ja viretilaa. Kaisla oli tosi mukavassa vireessä. Paikkamakuu ja -istuminen oli myös ok. Kivat treenit oli!

Viime viikolla ei sitten muuta ehdittykään treenata. Tällä viikolla maanantaina Kiitorekulla. Kaisla oli ihan super. Ekaksi tehtiin hyppy +  keppiä. Paikallaoloa jouduttiin treenata, mutta lopulta suoriutui hyvin, myös kuudesta kepistä. Sen jälkeen jatkettiin rataa, ja hyvänen aika, aivan mahtavaa menoa, varmasti saatiin tehtyä 10 estettä putkeen, jossa mukana oli takaakierto (rima 50 cm). Kaikki rimat pysyivät ylhäällä! Minun pitää liikkua tehokkaasti, mutta en saa sählätä. Voi vitsit, että meni hyvin. Tokalla kierroksella treenattiin jälleen merkkausta.

Eilen oli tiistain toko-treenit. Alussa tehtiin häiriö -treeniä koko ryhmän koirien kera. Kaisla ei ottanut toisista koirista juurikaan häiriötä. Hyvä! Tehtiin myös alkuun paikallaolot, joissa Kaisla oli vähän liian tulisillä hiilillä. Minun täytyisi muistaa kehuissa rauhallisuus, paikkaolot ovat tylsiä.... Omalla vuorolla tehtiin noutoa. Saatiin hyviä vinkkejä siihen, miten saisin Kaislan kävelemään kapula suussa, istuallaan Kaislahan osaa sitä pitää. Myös kapulan hyökkäykseen saatiin neuvoja, voi käyttää nätisti sanaa juuri ennen kuin Kaisla on kapulalla. Kapulaa Kaisla ei vaihtanut nameihin, vain leluun. Mutta siihen vaihtoi sitten ihan hyvin.

Tänään käytiin ulkoilemassa auringonpaisteessa jäällä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti