keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Paluu viikottaisiin agitreeneihin ja agimasennus

Maanantaina olimme noin puolentoista kuukauden tauon jälkeen agitreeneissä. Ja ne olivat täysi katastrofi. Ekalla kierroksella Kaisla kävi paikkaolosta leluun kiinni tule käskyllä. Ennen taukoa osasi erotella. Mutka -putkessa teki u-käännöstä moneen otteeseen. Putkea piti helpottaa. Ainut mikä sujui hyvin harjoittelumäärään nähden oli rengas. Ihan muutaman vain meni ohi. Toki sitä tehtiin vain yksittäisenä. Tokalla kierroksella ajattelin, että tehdään keppejä, niin saadaan onnistumisia. Höpö höpö. Kaisla ei pystynyt keskittymään keppeihin, ideaa oli, mutta ei vaan pystynyt.

Treenin jälkeen olin koko illan ihan masentunut. Meillä on oikeasti suuria ongelmia. Tämä blogi kuvaa tarkasti sitä, että minä olen tarinan Ninni ja Kaisla Mersu: http://kauheekelpie.blogspot.fi/2016/01/aksaan-syttyneet.html

Arkielämässä hihnakävely menee vaan koko ajan huonompaan ja huonompaan suuntaan. Kaikkia metodeja on kokeiltu. Kaisla vetää ihan hirveillä kierroksilla vaikka autoja ei olisi mailla halmeilla. Iltapissatuksilla on rauhallisin mielentila. Mutta jos lähtee heti aamuvuoron jälkeen hihnalenkille, niin hermot vaan menee. Ja se taas tarkoittaa sitä, että lähtee mieluummin metsään, mikä taas ei ainakaan paranna hihnakävelyä. Mutta pitää jatkossa käyttää iltaisin myöhään pidemmillä hihnalenkeillä, kun kierrokset ovat matalimmat. Se on aivan uskomatonta, miten Kaisla on ihan kaksi eri koiraa ulkona ja sisällä. Sisällä ei mitään ongelmaa missään, mutta kun mennään ulos, niin siitä kuoriutuu ihan täysi hirviö. Nykyäänhän Kaisla on myös yksinolot koko kämpässä, eikä rajatulla alueella.

Saa nähdä miten tokot etenee. Siinäkin on todella suuria vireongelmia (liian suuri vire). Onneksi lauantai-iltana päästään Oilin tokotreeneihin. Teemaksi otan seuraamisen ja keskittymisen.

2 kommenttia:

 1. Oli kyllä tosi ajatuksia herättävä kirjoitus, pitääkin varmaan alkaa taas sytyttelemään enemmän ja keskittymään ohjauksiin yms vähemmän. Vaikka Haltikin menee ihan kivasti, niin voisiko se mennä intohimoisemmin.. tohon leikkimiseenkin meidän pitäisi keskittyä, kun hallissa Halti ei pysty keskittymään muuhun kuin ruokaan, ja tahtoisin sen leikkimisen saada sinnekin, kun muuten leikkii niin hyvin.

  Teillä voi tahmeus johtua kyllä ihan vaan pitkästä tauosta. Ensi kerralla voi mennä jo ihan normaalisti. Joten älä vielä Mersua heitä kaivoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole Kaislaa kaivoon heittämässä. Mutta se on selvää, että paljon on treenattavaa ennen kuin voi edes miettiä kilpailemista.

   Kaisla on agiin syttynyt erittäin voimakkaasti, mutta ehkä tokossa motivointiin en ole panostanut riittävästi.

   Poista