tiistai 3. maaliskuuta 2015

Treenejä

Molempien koirien kanss on treenattu. Perjantaisin iltaisin käyty tokoilemassa Kiitolassa Tontulle lähinnä häiriötreeniä, ruutua ja viimeksi tehtiin hyppyä. Kaislalle seuraamista ja luoksetuloa. Viime kerralla katsottiin vähän noutoa, joka on siis täydellinen katastofi, niin siihen sain vinkiksi kahden lelun leikin, sitä pitääkin tehdä. Ja muutenkin kahden lelun leikkiä, sillä Kaislahan ei pääsääntöisesti tuo lelua minulle. 

Tonttu palasi agien pariin viime viikolla tekemällä hyppytekniikkatreenin. Perussarjaa ja S-sarjaa. S-sarjassa oli pieni ongelmia ohjaukseni kanssa, mutta saimme senkin sujumaan. Kaisla on ageissa tehnyt juoksukontaktin alkeita. En siis tiedä, tuleeko Kaislalle millekään esteelle juoksareita, mutta alkeet ja pohjat voi tehdä, vaikka sitä ei siirtäisikään esteelle. Kaislalle myös vanhoja tuttuja ohjaukseen tulemista, 2o2o ja sellaista. Kaislan kanssa oli myös valmennusrenkaan hyppytekniikkatreeni. Siellä tehtiin set pointtia, vinoa perussarjaa ja taipumisen alkeistreeni.'

Tällä viikolla minulla onkin Mette täällä ja Tonttu on porukoilla, sillä ilmoitin Meten seuramme omiin kisoihin. Kivaa päästä aksaamaan vähän rataakin välillä. Mette ja Kaisla on tulleet hyvin juttuun, hyvin Kaisla kunnioittaa Metteä. Muuten ollaan jonkun verran lenkkeilty jäällä, niin myös Tonttu on saanut olla vapaana.1 kommentti: