tiistai 17. helmikuuta 2015

Kaislan valmennusrenkaan treenit

Perjantaina normaalit iltatokotreenit Kiitolassa. Tontulle paikkaistuminen ja -makuu. Sujui ihan hyvin. Omalla vuorollaan Tontulle häiriötreeni Nemon kanssa. Ja Tonttu oli ihan huikeen hyvä! Kerran meinasi mennä Nemon luo ihan lähikontaktitreenissä, mutta pystyin puuttumaan juuri oikeaan aikaan. Mutta ajatelkaa, Tonttu ohitti kontaktissa Nemon, vaikka molempien korvakarvat kosketti toisiaan! Siis vau! Ei oo todellista. Näitä treenejä vaan Tontulle lisää. Sen jälkeen vielä Nemon häiriössä jääviä peruuttaen. Ajattelin, ottaa kuuntelutreenin, koska Tontun täytyy kyetä kuuntelemaan myös häiriössä. Nemo teki muun muassa ruutua. Tontulla oli vaikeuksia, mutta se teki koko ajan töitä minulle (vaikkakin vääriä asentoja), mutta ei ollut siis minnekään lähöillään. Tonttu oli jotenkin erittäin sähäkkänä, varmaan johtui häiriöstä. Kaisla teki myös paikkaistumista ja -makuuta toisessa ryhmässä. Omalla vuorollaan Kaislalle seuraamista suoraan ja takapään käytön opettelua. Lisäksi muutama avustettu luoksetulo sekä ruutuun meno (lelu ruudussa). 

Lauantaina oli Kaislan valmennusrenkaan treenit. Taas paljon ajateltavaa. Harjoiteltiin pakkovalssin opettamista, tutustumista keppeihin (luonnollisesti ei keppien opettamista vielä näin nuorelle koiralle), juoksukontaktien opettamista, 360:stä, esteen tarjoamista sekä jahtaamista / luopumista. Oli todella hyvät treenit ja itselle paljon ajattelelmista. Taas tietää, miten jatkaa agin kanssa.

Lauantaina lähdettiin vielä Mikkeliin, sillä mulla oli tuomarointia sunnuntaina. Kun pakkailin tavaroita, niin Tonttu parkkeerasi itsensä heti eteiseen, että hän ainakin lähtee mukaan. Sunnuntain koirat oli iskällä hoidossa ja saivat juosta vapaana. Kaislan sisäsiisteys sai taas vähän takapakkia. Jos ei muista käskeä sitä pissalle ennen sisälle tuloa, niin heti ulkoa tultua sisälle, tulee pissat / kakat sisälle.Maanantaina agitreenit jäi väliin, sillä minä sairastuin kuumeeseen. :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti