lauantai 10. tammikuuta 2015

Treeejä ja muuta

Agia käytiin sunnuntaina treenaamassa. Tonttu teki muutamaa hyppyä, putkea ja puomia. Rimat oli 45. Hyvin teki. Kaislalle omia pentujuttuja. Lähinnä rauhoittumista. Kaislalla meinaa olla liian kovat kierrokset kentän puolelle mentäessä. Mun mielestä parempi vetää vire vähän alemmaksi, koska kyllä sen saa sieltä ylös. Päinvastoin kuin aiempien koirien kanssa, joita olen vain nostattanut. No Tonttua en niin paljoa kuin Leimua. 

Pääsin siinä sivussa Kiitolan lämpimään halliin treenaamaan perjantaisin 21-22. Aika ei ole luonnollisestikaan paras mahdollinen, mutta nyt tulee tokoakin tehtyä säännöllisesti. Eilen olimme ensimmäistä kertaa. Neljä ohjaajaa, joten jokaisella on noin 15 min aikaa treenata. Tai oikeastaan vähän vähemmän, kun paikallaolot vie oman ajan. Tonttu tekee koko kevään ruutua ja koirahäiriötreeniä, eipä juurikaan tarvitse sen treenejä suunnitella... Eilenkin räyhäsi, kun oli vieraita koiria... Niin raivostuttavaa, ja ei todellakaan lähelläkään hallinnan suhteen koevalmiutta. Kaisla teki sivussa paikallaoloa (hiton hyvin tekikin, noin vajaan metrin päässä toinen koira leikki, ja Kaisla vain istua nökötti!). Vähän leikkiä. Ja ihan pikkasen seuraamisen alkeita. Loppuun vielä Tonttu ryhmäpaikallaolossa. Tonttu hihnassa ja etäisyys metri. Ei ollut lähdössä minnekään. 

Muuten menee ihan hyvin. Pitkiä lenkkejä metsässä. Tontulle jumppia. Kaislalle kotitokoja. Juuri kun eilen puhuttiin, että Kaisla on ollut jo joulun jälkeen hyvinkin sisäsiisti, niin sitte viime yönä ja tänä aamuna tuli pissat sisälle... Ja toiset pissat tuli juuri kun tultiin ulkoa, en vaan muistanut käskee Kaislaa pissaamaan ennen sisälletuloa. Kaislahan pissaa tosi hyvin käskystä. Yöt ovat edelleen ongelma, koska Kaislaa ei nukuta koko yötä... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti