keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Pitkästä aikaa kuulumisia

Niin siinä vain on kesä ja syksy vierähtänyt ja tänne en ole postannut mitään. Siinä kävi vähän niin kuin arvelin, että instagramia on niin helppo päivittää, että päivitykset ovat menneet sinne.

Kaislan kanssa on käyty jonkun kerran rally-kisoissa, tuloksia emme ole saaneet mestariluokasta. Kaisla on ollut todella kiihkeä viime kisoissa. Nyt aion pitää pientä taukoa, josko saataisiin kokonaisuustreenejä enempi alle. Sen itseasiassa tänään huomasin, että oikean puolen seuruussa on ihan väärä mielentila. Jo lyhyelläkin matkalla hengittää raskaasti, eli on lähellä kiehumista. Oikean puolen seuruuta täytyy siis harjoitella runsaasti. 

Havun kanssa on touhuttu kaikenlaista. Havun kanssa olemme käyteen Katin agilitytreeneissä. Havu on kehittynyt huimasti puolen vuoden aikana. Havulle olen varannut maanantaille 13.12.2021 terveystarkastustutkimukset. Jos siellä on kaikki ok, niin sitten varmasti yritän agilitytreeniä lisätä kahteen kertaan viikossa. Tokossa olemme käyneet kerran viikossa ja omatoimitokossa myöskin kerran viikossa. Havu on aika häiriöherkkä ja muutenkin herkkä koira. Se ei siis ota oikeastaan toisista koirista häiriötä vaan ihmisistä ja asioista, ja ne siis häntä jännittävät. Tokoissa olen pyrkinyt siihen, että yritän vain saada mielentilan rennoksi ja sen pohjalta tehdään asioita. Treenin pitäminen lyhyenä on myös tärkeää. Jotenkin tuntuu, että en ole saanut mitään aikaiseksi Havun kanssa, koska se ei osaa vielä oikeastaan yhtään seurata eikä myöskään tulla perusasentoon. Mutta paljon muuta Havu osaa. Havulle kotona rauhoittuminen on ollut myös haastavaa. Mutta siinäkin on nyt viime aikoina näkynyt edistystä.

Muutamia kuvia tyypeistä.














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti