lauantai 28. heinäkuuta 2018

Kesää ja treenailuja

Aika on mennyt hurjan nopeasti. Kaisla kävi kesäkuun lopussa ja tämän viikon torstaina Ninan hieronnassa. Kaislan nivuset ovat olleet jumissa, olat ja selkä on ollut hyvänä. Eli ei mitään huolta.

Tokotreeneissä on käyty kerta viikkoon. Tämän viikon tokot olivat viimeiset Etelä-Karjalan Koiraurheiluhallin lopettaessa toimintansa. Tilalle tulee toki yritys, mutta heidän valikoimassaan ei ole tokoa. Varasin Kaislalle Heartraiders Akatemialta tokovuoron maanantaille 17-18.  Lisäksi olemme käyneet erillisen tokoporukan kanssa muutaman kerran treenamassa. 

Kaisla on treenannut mielentilaa, lähinnä istuen. Vähän myös perusasennossa, ja itseasiassa on tehty myös seuraamista mielentilasta palkaten. Istuen pääsen noin 7 metrin päähän, mutta aika helposti alkaa painua korppikotkaksi. Mutta on se haastavaa!

Tämän viikon keskiviikkona kävimme LPKY:n rallytokotreeneissä. Tehtiin alokasluokan rata kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla Kaislan keskittyminen parani loppua kohden. Ensi kerralla, jos vielä pääsemme treeneihin, niin pitää palkata tässäkin vain mielentilaa alusta asti. Tekninen osaaminen ei ole ongelma.

Nyt on ollut todella kuuma jo pitkään, ja ennusteiden mukaan kuumuus jatkuu. Tänään menin kahdeksaan töihin ja heräsin viideltä, jotta kerkesin käyttää Kaislan lenkillä ennen töitä. Lenkit ovat jääneet helteen takia aika vähälle. Toki Kaisla on uinut senkin edestä.

Muutamia kuvia kesän ajalta.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti