perjantai 25. toukokuuta 2018

Fyssari, treenit ja rally-toko

Kaislan kanssa onkin ollut aktiivista tällä viikolla. Maanantai-aamuna kävimme Patricialla. Käyntien väli venähti reilulla kuukaudella (ollen reilu neljä kuukautta, normaalisti kolme kuukautta) juoksujen ja kennelyskän takia. Kaisla oli aika jumissa, mutta hyvin aukeni, eli ei mitään hälyttävää.

Tiistaina menimme tokotreeneihin, mutta edellisen päivän käsittelyn takia emme tehneet muuta kuin häiriöistumista. Kaislalle tämä oli hallissa paljon vaikeampaa kuin Kouvolassa ulkokentällä. Tätä vaan täytyy treenata. Paikkamakuu oli samanlainen kuin aiemmin, kestoa tähän on saatu, mutta ei etäisyyttä.

Torstaina ilmoitin Kaislan irtokerralla rallytoko-treeneihin. Ekana oli vähän teoriaa, ja sen jälkeen meillä oli alokas-luokan rata. Kaislan kanssa olisi saatu hyväksytty tulos ekallakin räpellyksellä. Hitsi, että siinä lajisa on paljon sääntöjä ihmiselle. Tokalla kerralla rata menikin jo älyttömän hyvin. Alkuun Kaisla myös otti häiriötä kylteistä, mutta aika pian tottui niihin. Itselle tuli myös pari kyltin selvennystä, jotka olin ymmärtänyt itse opiskeltuani väärin. Kaislan kanssa pystyi hengailemaan rauhassa toisten suorittaessa rahaa, jei! Nyt vaan katselemaan koekalenteria. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti