perjantai 12. elokuuta 2016

Viikon treenit

Tiistain tokoissa tehtiin paikallaoloa takapalkalla ja seuraamista. Hallissa takapalkka ei toiminut niin hyvin kuin kotona. Mutta jatketaan tällä menetelmällä. Seuraaminen meni hyvin, pitää vaan rohkeesti tehdä pidempiä pätkiä... Eikä pelätä kontaktin tippumista.

Torstain ageissa tehtiin keinua! Katin hallilla keinun saa todella pieneksi, niin sitä uskalsin tehdä Kaislan kanssa, koska se ei ole mitenkään vaarallinen. Huomasi, että keinua on tehty viimeksi pentuna. Kaislalle täytyy vielä opettaa, että laudan päällä pitää pysyä. Nyt keinu oli niin matalla, että pystyi helposti ottamaan välillä juoksuaskelia myös maasta. Sen jälkeen tehtiin hyppy - putki - pituus, joka ketjutettiin: ensin pelkkä pituus. Sitten putki + pituus. Ja viimeisenä hyppy + putki + pituus. Ehdittiin tehdä koko kolmen esteen pätkä kaksi kertaa. Se oli oikein hieno! Paikallaolo ei nyt ollut niin hyvä kuin aiemmin. Hyvän mielen treenit!

Tänään kävin Lau:n hallilla itsenäisesti. Tehtiin keppejä etupalkalla, sujui ihan ok. Tein myös keppejä yhden hypyn takaa etupalkalla, meni yllättävän hyvin. Lopuksi tein yhtä - ja kahta hyppyä etupalkalla, Lähinnä treenattiin paikallaoloa ja vireenlaskua. Ihan ok. Paljon on vielä tekemistä. Lisäksi oli hyvä, että toisella kentällä oli treenaaja, joten halli ei ollut ihan häiriötön. Ennen treeniä tein paikkaoloja ulkona. Takapalkka toimi hyvin. Ekalla vain lähti hipsuttamaan perääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti