torstai 21. huhtikuuta 2016

Treenejä ja fyssari

Vappu Alatalon viikonlopun jälkeen pidin maanantain Kaislalla lepopäivänä, eli ei menty agilitytreeneihin. Tiistaina käytiin tokotreeneissä. Ihan hirveästi ei niistä ole muistikuvia. Mutta paikallaoloa tehtiin lelupalkalla. Melko ok. Lelu oli tosin ihan lähellä. Seuraamisesssa Kaisla meinaa edistää, vaikka perusasennossa osaa oikean paikan. Noudot olivat järkkyjä...

Muuten viime viikon olin lomalla, ja keskiviikkona lähdettiin reissuun ja sunnuntaina tultiin takaisin. Toko-kamat oli mukana, jotain pientä tein muutamana päivänä.

Tällä viikolla maanantaina agitreenit olivat ihan kamalat. Kaislalla oli vire aivan liian tapissa. Vauhtilähdöt ovat vaikeita, niitä emme oikein pysty tekemään. Positiivista kykeni keskittymään 12 keppiä kerralla, eli ekan kerran teki kepit oikein. Hyvä hyvä.  Ehkä tässä vaiheessa, kun paikallaolo ei ole valmis, kannattanee treenata lähinnä yksittäisiä esteitä, tai siten että kouluttaja pitää koiraa lähdössä paikoillaan. Katsotaan, mitä ensi viikolla tehdään.

Tiistain tokotreeneissä paikallaolot olivat hienot. Lelu oli edelleen melko lähellä, mutta makuussa pystyin menemään kymmenen metrin päähän. Treenikaverien koirat ovat melko taitavia, sillä kaikki pysyivät paikoillaan, vaikka vapautin Kaislan aiemmin lelulle... Sen jälkeen ryhmässä häiriötreeniä, se meni ok. Kapula oli vaikea. Omalla vuorolla tehtiin noutoa. Siinä uutena asiana noudossa hae -käskyn jälkeen stoppaankin koiran, palkkaan pysäytyksestä lelulla, ja vapautan hakemaan kapulan. Siinä ehkä Kaisla ei mennyt ihan niin raivona kapulalle. Kiva treeni.

Keskiviikkona kävin ekan kerran ulkokentällä treenimässä, ja tein ruutua ekan kerran kosketuslätkällä. Kosketuslätkän hahmottaminen ei ollutkaan ihan helppoa Kaislalle. Lisäksi muutama merkin kierto. Ja loppuun seuraamista kapuloiden seassa.

Tänään vuorossa oli Patrciian käsittely Kouvolassa. Kaislan etupää oli jumissa. Patricia epäili, oisko Kaisla törmännyt johonkin. Se on toki mahdollista. Kaislalle meinaa tulla ns. bordercollien kyttyräselkää (mikä johtuu siitä, että bc kulkee usein etukumarassa, tai jotain sinnepäin). Patricia oli siitä huolissaan, joten nyt saatiin uusia jumppaliikkeitä nimenomaan selälle. Lisäksi ravia pitää edelleen yrittää saada. Tänään Kaisla näytti Patricialle parasta ravia ikinä, useamman raviaskeleen putkeen! Mielentilan harjoittelu on tuottanut tulosta!!!!! Vaikka paljon on vielä tekemistä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti