keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Kuulumisia

Mitään erikoista ei oikeastaan ole tapahtunut. Kotitokoa on tehty. Kapulan pito onnistuu kevyellä ohjatun kapulalla ja myös painavammalla noutokapulalla. Myös metallikapulan pitoa on tehty, mutta se on Kaislan mielestä vähän vastenmielinen. Fyssarin määräämiä jumppia on tehty joka toinen päivä (kuten ohjekin on). Luoksetulon alkeita on tehty sisällä. Perusasennossa maahanmenoa on harjoiteltu ja se onkin yllättävän vaikea. Myös seuraamista on tehty sisällä. Juoksulenkkejä ei ole tehty kovan pakkasen takia kolmeen viikkoon ja edelleen lupaa kovaa pakkasta.

Tilasin Kaislalle ekojen tosi kovien (-26) astetta pakkasten jälkeen sekä Pompan että Helsitaren villamanttelin. Ajattelin, että enää ei tänä vuonna tule niin kovia pakkasia, mutta tulihan niitä. Eli takit tuli tilattua ihan tarpeeseen. Pakkanen on siis ollut lähes koko tammikuun yli viisitoista astetta miinuksella. Tänään Kaisla pääsi valoisan aikaan irtipitolenkille molemmat takit päällä ja tarkeni hyvin. Yli viisitoista astetta niin pelkkä Pomppa riittää, mutta kun pakkanen on yli 20 niin Pomppa ei riitä.

Tänään on juoksujen 17. päivä. Eli vielä on jonkin aikaa juoksuja jäljellä. Pöksyjä on pidetty sisällä ja Kaisla antaa niiden olla hyvin päällä. Ei ole mitään ongelmia.

Eilen käytin Kaislaa eläinlääkärissä, koska sen vasen silmä on punoittanut reilun puolentoista viikon ajan. Eläinlääkäri tutki silmän ja se oli normaali punoitusta lukuunottamatta. Silmä oli ehjä, eikä siellä ollut vierasesinettä. Eläinlääkäri epäili, että siihen olisi osunut joku tylppä esine, josta se olisi ärtynyt. Seuraillaan tilannetta, ja jos ei parane, niin sitten silmäspesialistin luokse. Mutta itseasiassa tänään jo silmä näytti huomattavasti paremmalle.

Nyt vielä odotellaan juoksujen loppumista, jotta päästään takaisin treenien pariin. Oli todella hyvä, että juoksut sattui tammikuulle kovien pakkasten aikaan, niin ei olisi kuitenkaan voinut treenata, vaan olisi joutunut pitämään pakkastaukoa... Nyt Kaislalle tulee reilun puolentoista kuukauden tauko agista, ja se on hyvä asia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti