maanantai 23. marraskuuta 2015

Ageja

Tässä ei ole paljon muuta viime aikoina treenattu kuin agia... Tuntuu, että pitäisi saada kolme treeni -kertaa viikolle, jotta edistystä alkaisi tapahtua. Yksi treeni -kerta Kiitorekulla radan pätkiä, toinen treeni -kerta hyppytekniikka ja yksittäinen este ja kolmannella treeni kerralla treenattavia radan pätkiä / ohjausta. Toisaalta meillä ei ole kiire minnekään, mutta tällä hetkellä tuntuu, että emme oikein etene. Ja kun tulee tietoisuuteen treenattava asia, ei ole oikein aikaa treenatava sitä.

Mikkelissä noutokapulan pidossa tapahtui edistystä, koska Tiina sai sen avaamaan suun ilman pakkoa. Tosin Kaisla testailee edelleen, että tarviiko kapulaa ottaa suuhun vai ei, mutta siinä pitää olla vain sitkeä niin lopulta avaa suun ihan itse. Mieluumminhan Kaisla leikkisi kapulalla.

Tässä muutama video viime lauantailta, kun käytiin treenaamassa agia. Puomin teki ihan itsenäisesti, eikä sille tullut mieleenkään pomppia kesken puomin alas. Keppejä myös jonkin verran hinkattiin. Ongelmaksi on muodostunut 2x2 kepeiltä siirtäminen normaaleille kepeille. Tosin lauantaina ei tehnyt 2x2:kaan oikein. Ja sitten ohjaajakin sähläsi, avasi kulman väärään suuntaan....
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti