torstai 28. toukokuuta 2015

Speedrace

Tiistaina osallistuin Kaislan kanssa speedrace -kilpailuun. Kilpailu meni oikein hyvin. Kaisla juoksi suoraan lähdöstä maaliin. Kaisla oli pentuluokan nopein! Lisäksi kun kaikki koirat otettiin huomioon, niin Kaisla oli toiseksi nopein. Ei ole hidas, ei. ;)

Kiitos Marikalle kuvasta :)

Tontun kanssa en osallistunut, sillä mielestäni häiriötä oli liikaa. Tontun kanssa olisi voinut osallistua myös putkiralliin, mutta radan maaliin tulo oli paha, niin en ilmoittanut Tonttua mihinkään. En ymmärrä, miten joskus olen uskaltanut kisata sen kanssa...

Muuten ollaan treenattu agia ja käyty keskenään tokoilemassa. Kaislan kanssa pitää treenata edelleen sitä samaa, eli minun ollessani passiivinen, toisi lelun minulle. Se täytyisi saada pelittämään. Nyt jos kutsun sitä, tuo lelun tai jos teen kahden lelun leikkiä, niin lelun tuonti onnistuu.

Tonttu heitti tiistaina talviturkin. Ei paljoa tarvinnut yllyttää, kun toinen oli ihan innoissaan. Muutaman kerran kepin kävi hakemassa. Kaisla ei uinut, eikä tainnut edes kahlata, joi vain vettä. Saa nähdä tuleeko Kaislasta millainen uimari. 

Eilen harjasin Tontun, ja en todellakaan tiedä, onko se kuitenkin jotenkin kipeä vai ei. Tonttu ei meinnannut oikein antaa joka kohdasta harjata. Liikkeissä en ole huomannut mitään poikkeavaa. Ja tänäänkin aamulla alkuverkkalenkillä innostui juoksemaan Kaislan kanssa. Onneksi Tontulla on Patricialle aika 10.6. 

Tänään aamuageissa Tontulle hyppytekniikan perussarja ja puomia. Kaislalle niistoa ja puomin alastuloa. Tuntuu, että puomin alastulo ei etene Kaislan kanssa. Sisällä pystyn juoksemaan ohi, mutta hallilla ei kestä yhtään liikettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti